Contact

We kijken ernaar uit van je te horen.

Plan een kennismakingsgesprek van 20 minuten.

Contact

Vaak gestelde vragen

Heb je nog andere vragen? Neem contact met ons op via contact.gweny@gmail.com

Een website kan veel kosten voor een klein bedrijf en is een aanzienlijk bedrag om te investeren. Met een abonnement zijn de risico’s kleiner en is het over het algemeen gemakkelijker te financieren.

Bij een traditioneel betaalde website krijg je alle rechten op de website en het ontwerp. Bij maandelijkse formules bent u eigenaar van de inhoud en de domeinnaam, maar zijn het ontwerp en de code beschermd.

De initiële kosten van een website beginnen bij €3.000. Dit bedrag varieert afhankelijk van de complexiteit van het project. Er wordt een offerte gemaakt voordat het project begint.

Nee, wij zorgen voor alles wat te maken heeft met het online zetten en onderhouden van de website.

Als je kiest voor het maandelijkse pakket, ben je zes maanden gebonden. Na deze periode kun je op elk moment opzeggen. Houd er rekening mee dat de abonnementsdienst niet hetzelfde is als een traditionele dienst. De maandelijkse kosten worden gebruikt om te betalen voor hosting, onderhoud, de gebruikte tools en vooral onbeperkte wijzigingen. Wanneer u deze service opzegt, krijgt u niet de rechten op de website, tenzij er iets anders is overeengekomen.

Er zijn verschillende redenen waarom we geen e-commerce-aanvragen voor maandformules kunnen accepteren. Het vereist veel meer werk dan een traditionele website en dit zijn niet de websites waarop we ons richten voor ons maandpakket.

Neem gewoon contact met ons op of plan een gesprek op onze Contactpagina. We beginnen altijd met een gesprek om je te leren kennen en je project te bespreken. Daarna begeleiden we je door het creatieproces.

Eerst nemen we de nodige informatie over je op, zodat we een plan kunnen opstellen. Daarna sturen we je een contract dat het goede verloop van het project voor beide partijen garandeert. Zodra het contract is ondertekend en de eerste termijn is betaald, beginnen we met het ontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp beginnen we met de ontwikkeling van de website.

We voeren on-page SEO uit, waarbij de elementen op je website worden geoptimaliseerd met behulp van onder andere zoekwoorden. Bredere zoekmachineoptimalisatie is een vak apart en moet worden gedaan door SEO-professionals. Hiervoor werken we samen met andere freelancers die deskundig zijn op dit gebied, zodat je er zelf niet naar op zoek hoeft.

Copywriting is een vak apart en moet gedaan worden door professionele schrijvers. Daarom brengen we je in contact met andere freelancers met expertise op dit gebied, zodat je er zelf niet naar op zoek hoeft.

Ja! Onze fotografen kunnen overal in België komen. In de context van een website kunnen foto’s heel nuttig zijn om je website aantrekkelijker te maken. Het kunnen foto’s zijn van je diensten, interieurs, landschappen, portretten of evenementen.

We kunnen werken rond de urgentie om je website online te krijgen. Over het algemeen duurt het tussen de 2 en 4 weken om een website te publiceren. Dit hangt af van de complexiteit en grootte van het project.